ventilator-mindray

SynoVent E5

Ventilator

SynoVent E5 je respirator koji vam je potreban

Karakteristike

SynoVent E5 je respirator koji vam je potreban. Sa interfejsom koji želite. Ne uključuje samo napredne funkcije za rangiranje pacijenata od novorođenčadi do odraslih, već i moderan i lagan korisnički interfejs. Ekran se može podesiti da odgovara svakom kliničkom ukusu i potrebama, i omogućava brzu i laku kontrolu parametara i podešavanja respiratora. 12.1inčni ekran može da prikaže do 4 oblika ili 2 petlje kao i 25 parametara za praćenje. Pomoću  pametno dizajniranog korisničkog interfejsa koji kombinuje ekran osetljiv na dodir, sa tasterima za direktan pristup, korisnik će brzo naučiti da podesi SynoVent E5 za njegovu kliničku upotrebu.

SynoVent E5 može isporučiti pun obim u rangu od 20-2000 ml; odgovara za operacije i novorođenčadi i odraslih. Podržava do 14 ventilacijskih modova, uključujući SIMV, PRVC, APRC, DuoLevel i NIV. Mindray tehnologija za analizu gasa svetske klase, može biti integrisana u EtCO2 praćenje. 

Ukupno 6 spoljnih konekcija osiguravaju da podaci mogu biti skladišteni ili podeljeni na nekoliko različitih načina. Koristeći Beneview pacijent monitor seriju, SynoVent E-serija sposobna je da se poveže lako na HIS i CIS sistem.

Opcioni C3 kompresor može biti integrisan za obezbeđivanje ventilacije u okruženju bez centralnog napajanja gasom. Za buduću adaptaciju za različita okruženja SynoVent E5 je konfigurisan za postavljanje na kolica ili pendant.

Unapredite vaše poslovanje najmodernijom medicinskom
opremom; vaši klijenti to zaslužuju !

Kontaktirajte nas