BeneHeart D1 (Pro)

BeneHeart D1 (Pro)

Defibrilator

Nezavisno praćenje EKG-a kroz odvojene utičnice

Karakteristike

BeneHeart D1 je moćni automatski spoljni defibrilator (AED). Podržava vas tokom celog procesa u hitnim slučajevima. BeneHeart D1 je lagan, kompaktan, izdržljiv i veoma lak za korišćenje dok nudi sve standarde AED funkcije. Baziran je na dvofaznoj tehnologiji a isporučena energija može biti eskalirana do 300J i 360J. BeneHeart D1 dozvoljava vam da poboljšate uspeh defibrilacije, povećavanjem doze narednih šokova. 

Potvrđujući stresno i vremenski osetljivo radno okruženje, konfiguracija profesionalne klase D1 dizajnirana je specijalno za BLS I ALS timove za lečenje pacijenata sa zastojem srca, a omogućuje i kontinuirano EKG praćenje. Inteligentne funkcije i intuitivni korisnički interfejs čini D1 efikasnim i fleksibilnim  uređajem za spašavanje života.

Prethodno povezani jastučići štede vreme – Postoji lako prebacivanje između  pedijatrijskih i odraslih pacijenta pritiskom na jedan taster. Postoji automatska – identifikacija tipa pacijenta preko konektora za podloge, tako da se niža doza energije isporučuje pedijatrijskim pacijentima.  Pravi ručni režim sa odabirom nivoa energije omogućava vam kompletan postupak 1-2-3 kako bi se isporučili visoko kvalitetni šokovi pacijentu. Nezavisno praćenje EKG-a kroz odvojene utičnice, dozvoljava vam da vidite više EKG izvoda ili aritmija dok su jastučići u upotrebi. Sinhronizovana kardioverzija je dostupna u malom i kompaktnom D1.

Unapredite vaše poslovanje najmodernijom medicinskom
opremom; vaši klijenti to zaslužuju !

Kontaktirajte nas