Patient-Monitors-ePM-series

ePM Serija

Pacijent Monitor

Vaš sofisticirani menadžer informacija za kritičnu negu

Inspirisani potrebama potrošača, Mindray pacijent monitori usvajaju napredne tehnologije i transformišu ih u pristupačne inovacije.  ePM pruža odlično vizuelno iskustvo, inteligentan rad, precizna fiziološka merenja, lagan tok rada i sveobuhvatnu opciju povezivanja za zahtevna bolnička podešavanja, kao što su sobe za hitne slučajeve, jedinice za oporavak, pod-akutne jedinice i opšta odeljenja.

Minimalistički dizajn

Patient-Monitor-ePM series

ePM/Compact

Pojednostavljen dizajn olakšava čišćenje.

ePM/Modularni

Proširivanje stalka podrazumeva plug-and-play module koji su takođe kompatibilni sa Mindray BeneVision N serijom monitora.

Jednostavnost na dohvat ruke

Zasnovano na kliničkim ispitivanjima, ePM je optimizovao radni tok, kako bi pružio podršku negovateljima. Prevlačeći preko ekrana na dodir (za prebacivanje između uobičajnih funkcija i interfejsa), omogućavajući brzo i tačno izvršavanje kliničkih zadataka. 

EWS- Mindray ePM monitori obezbeđuju tačku nege; EWS kalkulator pomaže kliničkom praćenju i dokumentovanju znakova pogoršanja pacijenta, pomažući bržim i preciznijim odlukama o nezi pacijenta. 

SPO2 – Intuitivna kontrolna tabla SPO2 za upravljanje ciljevima pomaže u smanjenju rizika od prekomernog kiseonika. 24 sata SPO2 statistike pomaže negovateljima da procene efekte lečenja. 

OXYCRG – Efikasno identifikuje apneu prevremenosti ABD događaja, pružajući podršku novorođenčadima.

Tačni i pouzdani parametri

Integrisani Platnium MPM parametri i performanse protiv smetnji, osiguravaju odlične parametre tačnosti i pouzdanosti.

Smanjite lažne alarme sa CrozFusion

Inovativna multi – parametarska analiza alarma može umanjiti lažne alarme za aritmiju i promovisati tačnost otkucaja srca i puls.

Vredna i pristupačna rešenja

Mindray centralni sistem za praćenje, dizajniran je da praćenje učini laganim, sa jednostavnim interfejsom i optimizovanom efikasnoću radnog toka, dok u isto vreme smanjuje rizik od pogoršanja stanja pacijenta. Kao moćan i visoko povezan sistem, omogućava sigurno i efikasno praćenje na mnogo efikasniji način. ePM uređaji mogu se povezati na CMS i Egateway kroz mrežnu i bežičnu vezu, a moguće je i međusobno povezivanje sa elektronskim medicinskim kartonima drugih proizvođača eMP preko HL7 izlaza direktno. 

Patient-Monitors-ePM series

Fleksibilna rešenja za montažu

Patient-Monitors-ePM series

Unapredite vaše poslovanje najmodernijom medicinskom
opremom; vaši klijenti to zaslužuju !

Kontaktirajte nas