BeneVision N22/N19-monitors

BeneVision N22/N19

Pacijent Monitor

Vaš sofisticirani menadžer informacija za kritičnu negu

Mindray veruje da je najbolji način za predviđanje budućnosti da je kreiramo. Revolucionarni BENEVISION N22/N19 dizajniran je da poboljša iskustvo korisnika zadovoljavajući sve vaše kliničke zahteve. Zahvaljujući vizionarsko – stimulativnom dizajnu, jednostavnoj upotrebi i poverenju; on povećava inovacije i radni tok i transformiše kompatibilnost. BENEVISION N22/N19 danas stvara sutrašnju perspektivu praćenja.

Promenite svoju perspektivu

Izvrstan dizajn BENEVISIONA N22/N19. Besprekoran izgled optimizuje vaše iskustvo praćenja preko velikog ekrana osetljivog na dodir, rotirajućim pejzažnim i portretnim izgledom, ultra tankim glavnim jedinicama kao i Plug-and-Play modulima. Genijalni korisnički interfejs uključuje ravne menije sa više prozora, grafički prikaz alarma i online korisnički vodič, nudi ekstremno intiutivne podatke o pacijentu i laku upotrebu, dok automatsko osvetljenje ekrana uvek ima na umu pacijenta.

Povećajte svoje samopouzdanje

Koristi od vrhunskih kliničkih merenja, kao što su RSO2, ICG, PiCCO, AG, RM, BIS, NMT, i najsavremeniji alati za podršku kliničkim odlukama, kao što je HemoSight-tm, ST Graphic-tm, DSA, Benevision N 22/N19 povećava vaše kliničko samopouzdanje na maksimum i pomaže vam da donesete lakše i brže kliničke odluke.

Izgrađen za budućnost bez papira

Mogućnost povezivanja BENEVISIONA N22/N19 uklapa se neprimetno u vaš klinički tok rada za budućnost bez papira. Revolucionarana iVIEW klinička informatička radna stanica donosi svu inteligenciju (PACS, LIS, EMR, itd.) na ekranu, u tački brige za dijagnozu u jednom mestu. Vodeći u industriji BeneLink integriše sve uređaje u monitoru u realnom vremenu i olakšava centralizovano upravljenje podacima.

BeneVision N22/N19-scheme

Unapredite vaše poslovanje najmodernijom medicinskom
opremom; vaši klijenti to zaslužuju !

Kontaktirajte nas