BeneVision N1

BeneVision N1

Pacijent Monitor

Budite informisani o svakoj tački nege

U skladu sa van-bolničkim prevozom, standardi kao što su EN1789, EN13718-1, IEC60601-1-12  i U.S. vojni standardi, N1 je visoko kompetento rešenje za različite vidove van-bolničkog prevoza kako na zemlji tako i u vazduhu.

Jedan monitor višestruka rešenja

BeneVision N1

N1 kao transportni monitor

Unapređena analiza podataka, poboljšava tačnost parametara i sposobnost interferencije. Pun integrisan bočni sistem CO2 modul, prati disanje pacijenta povezujući se sa linijom za uzorkovanje direktno, oslobađajući negovatelje od okova spoljnih modula za transport

N1 kao multi-parametarni modul

Povlačenjem direktno u otvor za modul ili SMR, monitor N-Serije nudi ekspanzivan set merenja parametara. U kombinaciji sa našim naprednim modulima, ovo rešenje odgovara za najviše nivoe okruženja za kritičnu negu.

Prijateljski režim

Povežite se sa monitorom domaćina N serije preko kablovske na N1 stanicu, i imajte mogućnost nadgledanja sa dvostranim ekranom i dvostranom kontrolom noćnog monitora – proširivanje slot prostora za naprednije parametre i poboljšani ICU radnog toka.

Nezavistan režim

Transformiše N1 u potpuni noćni monitor, za podršku dodatnih parametara, povećava funkcionalnost i proširuje postavke ekrana.

Režim ogledala

Dvosmerna funkcija ekrana ili daljinskog upravljača i gledanje na 19 inčnom spoljnom ekranu i na N1 jedinici – istovremeno.

Baza podataka o pacijentu

Kada se poveže na monitor pored kreveta, napredni parametri koji su sakupljeni od glavnog monitora kao što je AG i BIS, itd. takođe će biti skladišteni u N1, sa podacima i događajima alarama, koji se mogu pregledati čak i kada je diskonektovan.

Potpuna funkcija nadgledanja

BeneVision N1

Unapredite vaše poslovanje najmodernijom medicinskom
opremom; vaši klijenti to zaslužuju !

Kontaktirajte nas